Aangenaam, mijn naam is Thijmen Wijers. Webdevelopment interesseert mij al sinds mijn 12de levensjaar. In de loop van de jaren heb ik veel ontwikkeld en mijzelf steeds meer aangeleerd. Deze aangeleerde kennis wil ik graag met u delen.

Mijn vakgebied is uitgebreid vanaf html/css tot aan php/pdo. Buiten het developen houd ik me ook bezig met bijvoorbeeld SEO. Uw bedrijf moet gevonden worden en daar kan ik u bij helpen! Vraag vrijblijvend een offerte aan via de mail.

Een webdesign dat ik ontwikkel is altijd zelf gemaakt en heeft een professionele uitstraling. Heeft u als bedrijf een nieuwe huisstijl nodig aarzel niet om contact op te nemen om te kijken wat ik voor u kan betekenen.

Waarom moet u voor mij kiezen?

  • Ontwikkeling

    De ontwikkeling van webdiensten groeit per jaar. Elk jaar komen er nieuwe dingen bij. Ik zorg ervoor dat uw website altijd het nieuwste van het nieuwste bevat!

  • Diensten en prijzen

    Het aantal diensten die ik aanbied is groot en voordelig dit maakt het makkelijker om de stap te nemen naar een professionele website.

  • Geduld en klantvriendelijkheid

    Wanneer u interesse heeft in een van de diensten kunnen wij een afspraak maken waar u dat graag wilt. Bijvoorbeeld onder het genot van een lekker kopje koffie.